Джамала у Львові: говорили із співачкою про музику і російських «засланих козачків»

230571

У Львові пройшла прес-конференція, героїнею якої стала цьогорічна переможниця Євробачення від України Джамала. Як каже сама співачка, після перемоги на пісенному конкурсі, до її батьків приходять різні люди і учора під виглядом молодої пари, яка представилася знайомими родичів, до батьків потрапили журналісти «Комсомольської правди», які вели таємний запис розмов батьків, передає Zik.

У Львові пройшла прес-конференція, героїнею якої стала цьогорічна переможниця Євробачення від України Джамала. Як каже сама співачка, після перемоги на пісенному конкурсі, до її батьків приходять різні люди і учора під виглядом молодої пари, яка представилася знайомими родичів, до батьків потрапили журналісти «Комсомольської правди», які вели таємний запис розмов батьків, передає Zik.

Джамала повідомила, посилаючись на розповіді батьків, що у Криму після її перемоги на Євробаченні було відчуття, що Крим об’єднався – ті, хто за Україну і ті, хто проти. «Люди приходять, вітають і дарують квіти батькам, готують пироги. Це дуже приємно», – зазначила Джамала.

 Також Додала, що трапляються і неприємні речі, коли російське телебачення продирається в домівку її батьків, фотографує будинок, шукає дідуся і навіть вдається до обману. «Вчора стався такий випадок, коли прийшла до батьків молода пара і сказали, що вони від наших родичів. Мама постелила їм ліжко, нагодувала. А вони записували їхню розмову. Це були журналісти з «Комсомольської правди», які потім писали, що побували в родичів Джамали», – розповідає співачка.

Співачка зізнається,  батькам зараз важко, бо люди зловживають їхньою гостинністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: