Мірчі Луческу на «Арені Львів» провів фінальний у своїй кар'єрі матч

268809__max_news

Як повідомляє прес-служба ФК «Шахтар», фінальний матч за Кубок України став останнім у «шахтарській» кар’єрі Мірчі Луческу.  Футбольний клуб дякує Містеру за роки роботи в клубі.

Зазначимо, що Мірча Луческу очолив «Шахтар» у травні 2004 року. Протягом 12 років під його керівництвом команда провела 573 матчі та здобула 22 трофеї. Містер привів «гірників» до 8 перемог у національному чемпіонаті. 6 разів «оранжево-чорні» ставали володарями Кубка країни і 7 разів – Суперкубка України. Найбільш гучним досягненням на європейській арені став тріумф у останньому в історії розіграші Кубка УЄФА 2009 року.

«Мірча Луческу є абсолютним рекордсменом «Шахтаря» за тривалістю перебування на посаді головного тренера та кількістю проведених матчів. Містер 8 разів визнавався найкращим тренером України. На його рахунку кілька десятків клубних і українських рекордів. Мірча Луческу золотими літерами вписав своє ім’я у історію команди, на його честь 2011 року відкрито іменну зірку на Алеї слави біля «Донбас Арени». », - йдеться у публікації.

ФК «Шахтар» бажає Мірчі Луческу успіхів у подальшій кар’єрі. До слів вдячності долучаються мільйони вболівальників «Шахтаря».

«Браво, Містере! Дякуємо, Містере!», - з такими слова, зокрема, до екс-тренера звернувся на своїй офіційній сторінці  ФК «Шахтар».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: