Європейський мовний союз передасть Україні вимоги щодо умов проведення Євробачення

Європейський мовний союз 1 червня привезе в Україну положення щодо проведення "Євробачення-2017", але вже зараз представники українських спортивних арен обговорюють технічну можливість підготовки об'єктів до проведення пісенного конкурс, передаї Інтерфакс.

Європейський мовний союз 1 червня привезе в Україну положення щодо проведення «Євробачення-2017», але вже зараз представники українських спортивних арен обговорюють технічну можливість підготовки об'єктів до проведення пісенного конкурс, передає Інтерфакс. 

Зокрема, міністр культури України Євген Нищук заявив:  «Те, яке це місто або спортивна арена мають бути, ми виходитемо з положень, які буквально 1 червня привезе Європейський мовний союз».

Також чиновник зазначив, що інфраструктурні умови вже пройшли перевірку на стадіонах у Києві та Львові, однак наразі негласно йдеться про необхідність закритого приміщення, щоб забезпечити вимоги щодо звуку.

«Тому вже зараз, не чекаючи 1 червня, фахівці спортивних споруд опрацьовують із німецькими колегами технічну можливість перекриття арен», - додав Нищук.

Щодо міста, яке прийматиме пісенний конкурс, то охочих виявилось багато. «Є природні побоювання від керівника Мінфіну, на ньому лежить відповідальність за бюджет. Я спілкувався з Олександром Данилюком, він сам розуміє, що «Євробачення» потрібне Україні. Інша річ, що він натякає на те, щоб 90% витрат, які мають піти на "Євробачення", не лягали на державний бюджет, а були спонсорськими, європейськими, інвестиційними тощо. Я гадаю, в цьому руслі і треба працювати», - сказав міністр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: