За словами Геращенко, відстрочка безвізового режиму для України - ознака подвійних стандартів

101842

Заяви певних німецьких і французьких чиновників і урядовців про те, що безвізовий режим не на часі, і потрібно ще чекати місяці і тд, нагадує мені 2008 рік, коли саме позиція Німеччини і Франціі заблокувала надання Украіні ПДЧ з НАТО, написала уна своїй сторінці у Facebook

Заяви певних німецьких і французьких чиновників і урядовців про те, що безвізовий режим не на часі, і потрібно ще чекати місяці і тд, нагадує мені 2008 рік, коли саме позиція Німеччини і Франціі заблокувала надання Україні ПДЧ з НАТО, написала на своїй сторінці у Facebook перший віце-спікер ВР Ірина Геращенко.

«Це була найбільш можлива помилка. Яка зробила можливою агресію проти Грузіі влітку 2008 і проти Украіни весною 2014...  Дуже б хотілося б, щоб не лише Украіна, але і краіни ЄС робили висновки зі своіх помилок. Украіна виконала ВСІ пункти Плану дій візовоі лібералізаціі. В цих пунктах не було жодного слова про прив'язку до Туреччини, при всій повазі до цієі дружньоі нам краіни. Тому будь- які спроби відтермінувати безвізовий режим- це буде спроба продемонструвати подвійні стандарти до Украіни. Украінці цього точно не заслужили. І тому зараз украінський політикум має мобілізуватися і донести цю позицію украінського суспільства до всіх наших європейських партнерів. Украіна виконала всі умови ПДВЛ і чекає на рішення по безвізовому режиму. Це буде чесно і по- партнерськи.», - зазначено у дописі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: