Мазяр не тренуватиме львівські «Карпати»

mazyar

Мазяр спростував інформацію, що він тренуватиме львівські «Карпати»

, передає DailyLviv.

Чинний наставник «Вереса» запевняє, що він повністю зосереджений на поточних справах своєї нинішньої команди.

Головний тренер друголігового «Вереса» Володимир Мазяр спростував інформацію, нібито він нещодавно провів переговори з почесним президентом «Карпат» Петром Димінським. Кілька днів тому з’явилася інформація, що новим головним тренером львівських «Карпат» може стати Володимир Мазяр, який брав медалі другої й першої ліг зі «Сталлю», а також очолював її під час їх прем’єр-лігового дебюту.

Преса деталізувала – нібито днями Мазяр побував у Львові, де вів переговори особисто з почесним президентом ФК «Карпати» Петром Димінським. А як же «Верес»? Адже рівняни продовжують боротися за медалі другої ліги та підвищення у класі!

Щоб уточнити інформацію щодо майбутнього місця роботи відомого вітчизняного тренера, журналісти зателефонували особисто Володимирові Івановичу. Його відповідь здивувала:

– Можу вас запевнити, що інформація, яку розповсюдили ЗМІ, не відповідає дійсності, – розпочав бесіду Мазяр. – Днями я був на тренерських курсах, але у Львів при цьому не вирушав! І ніяких зустрічей із представниками Карпат не проводив.

– То невже все, що стосується вашого ймовірного переходу на пост головного тренера Карпат, базується на домислах?

– Розумієте, кожен, хто виріс грав у футбол або тренував команди на Львівщині, мріє одного дня опинитися в «Карпатах». Будучи футболістом, я мріяв грати за Карпати, тож і коли став тренером – також мрію з часом спробувати свої сили у цьому клубі. Та й розмови всілякі були, за ці роки бували різні чутки й навіть пропозиції… Але зараз, от конкретно нині, ніяких переговорів я не веду.

– Тобто, нема сумнівів, що до кінця сезону допрацюєте саме з Вересом?

– Безперечно. Перед нашою командою стоять амбітні завдання. Вся Рівненщина живе мрією побачити «Верес» у першій лізі. У цій ситуації я, як тренер, повністю зосереджений на поточних справах моєї нинішньої команди. Тим більше, що у нас залишається всього два тури, на які потрібна максимальна концентрація від кожного, хто є в команді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: