Один український військовослужбовець за добу загинув у зоні АТО

За добу в зоні АТО загинув один український військовослужбовець, передає Інтерфакс.

За добу в зоні АТО загинув один український військовослужбовець, передає Інтерфакс. 

«За минулу добу внаслідок бойових дій українських один військовослужбовець загинув, один дістав поранень. Це сталося під час артобстрілу Авдіївки», - розповів речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу в неділю в Києві.

До того ж, за словами речника, на луганському напрямку бойовики вели неприцільний обстріл зі стрілецької зброї та підствольних гранатометів в районі с. Трьохізбенки і один раз вистрілили у бік позицій сил АТО біля Старого Айдару. У Новозванівці Попаснянського району вони стріляли з гранатометів і зенітної установки. В районі Станиці Луганської бойовики протягом години застосовували великокаліберні кулемети і гранатомети по позиціях українських військ.

На донецькому напрямку найгарячішою точкою залишається промзона м. Авдіївки, де за добу незаконні збройні формування випустили 70 артилерійських снарядів калібром 122 мм, а також стріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Під час обстрілу постраждав житловий сектор: один будинок повністю згорів, ще один зазнав значних пошкоджень; поранена немолода жінка.

Під Горлівкою, в районі Зайцевого, бойовики застосували вогнепальну зброю. У сел. Луганське на Світлодарській дузі бойовики двічі застосували великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

На маріупольському напрямку бойовики значно збільшили кількість обстрілів у районі сел. Широкиного з використанням стрілецької зброї, гранатометів, великокаліберних кулеметів і 120-мм мінометів. Також зафіксовано провокації біля Старогнатівки із застосуванням 82-мм і 120-мм мінометів і бронетехніки. Крім того, під Красногорівкою працював снайпер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: