У 2016 році львівська мерія виставить на продаж 32 приміщення

У 2016 році міська рада планує продати 32 об’єкти. Про це розповіла під час прес-конференції начальник управління комунальної власності Львівської міської ради Інна Свистун.

У 2016 році міська рада планує продати 32 об’єкти. Про це розповіла під час прес-конференції  начальник управління комунальної власності Львівської міської ради Інна Свистун.

З них сім будівель вже виставлялися на аукціон, однак на них не було подано жодної заявки. Також у переліку є сім об’єктів, які потребують виготовлення кадастрових номерів на земельну ділянку, тому найближчим часом на аукціон не підуть.

Серед потенційно привабливих об’єктів Інна Свистун назвала будівлю на вулиці Коперника, 12, площею 111 кв. м. «Колись там знаходився банк, який виселили в судовому порядку. Стартова ціна– 5,8 мільйона гривень. Ним цікавилися уже багато потенційних покупців, але, як показує досвід, не всі вони прийдуть на аукціон», – розповіла Інна Свистун. Зацікавлення також мало б викликати приміщення на вулиці Вірменській, 27 площею майже 70 кв. м.

Загальна стартова ціна усіх приміщень, які планується продати цьогоріч близько 12 мільйонів гривень, однак за словами Інни Свистун реальна сума може бути значно більшою.  «Стартова ціна на аукціонах може значно відрізнятися від суми продажу. Нещодавно ми продали приміщення на площі Ринок втричі дорожче від його стартової ціни», - розповіла Інна Свистун.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: