У Львові на аукціоні спробують продати три приміщення. Серед них пам’ятка архітектури

Завтра спливає останній день для подачі заявок на аукціон, який відбудеться 27 травня. Про це під час прес-конференції повідомила начальник управління комунальної власності Львівської міської ради Інна Свистун.

На аукціон виставляються три приміщення: частина будинку на вулиці Руській, а також примішення на вулицях С. Бандери і Т.Шевченка. Найбільшим лотом буде триповерхове приміщення на Руській 6, яке має початкову ціну 2 934 тисяч гривень.

«Цей об’єкт розташований в дворі будинку, є можливість для якоїсь реконструкції та перепланування. З позитивних сторін – місце розташування та ціна. Але стан приміщення досить поганий, тому така демократична ціна», — розповіла Інна Свистун.

За її словами, раніше у будинку були житлові квартири, однак місто не має коштів на їх ремонт. Попри те, що будівля є пам’яткою архітектури, вимоги збереження цільового призначення майбутньому власнику не ставлять. Натомість він повинен буде укласти пам’яткоохоронний договір з міською радою і виконувати всі норми пам’яткоохоронного законодавства.

Також з молотка підуть цокольне приміщення площею 121кв. м по вулиці С. Бандери 2, з початковою ціною 2,9 млн грн., та приміщення на першому поверсі по вулиці Т. Шевченка, 150 площею 43,2 кв. м. Його стартова ціна – 688 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: