У Львові відзначили День кельнера

5
Вікторія Довжик та президент Львівського туристичного альянсу Андрій Сидор

21 травня Львів відзначив уже восьмий День кельнера. Так, з нагоди святкувань, у міськраді нагородили 119 найкращих львівських офіціантів.

Також до святкувань, традиційно, долучилися і ресторатори, чиновники, депутати та відомі львів’яни, які цього дня кілька годин працювали кельнерами в ресторанах та кафе міста.

Зокрема, власники вийшли на зміну у ресторанах «Delicateka», «Підпільний Кіндрат», ЙОСИП БАР, Kafe «Jerusalem», кондитерській – ресторані «Фраєрка» та низці інших закладів.

У ресторації Бачевських, водночас, попрацював актор Театру імені Л. Курбаса Микола Береза, у «Голодному Миколі» – телеведучий Андрій Ферцак, у «Штрудель Хаус» – представник департаменту економічної політики мерії Юлія Філь.

У «Кумпелі» на вул. Винниченка клієнтів обслуговував рок-музикант та лідер гурту «Wszystko» Зиновій Карач, а президент Львівського туристичного альянсу наливав гостям каву у «Домініканес», де також працювала кельнером в.о. начальника управління економіки та депутат міськради Вікторія Довжик.

Найбільше відомих львів’ян долучилось до обслуговування клієнтів у пабі «L'UFT» – з 15.00 до 18.00 год: Юлія Шмідт – вокалістка ска-панк гурту «Абу-Касимові Капці», Юля Гемберг – екс-ведуча програми «Рок-н-ранок», ведуча та менеджер Radio SKOVORODA, Ляна Мицько – культуролог, редактор AfishaLviv.net, арт-директор UNDERGROUND, та Маша A B R A – тату-майстер, художниця, басистка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: