Українські веслярі продовжують виборювати нагороди на етапі Кубка світу в Німеччині

66_main

У м. Дуйсбург (Німеччина) 20-22 травня 2016 року відбувся І етап кубка Світу з веслування на байдарках і каное, який є одним із етапів відбору на літні Ігри Олімпіади в Ріо-де-Жанейро.

У м. Дуйсбург (Німеччина) 20-22 травня 2016 року відбувся І етап кубка Світу з веслування на байдарках і каное, який є одним із етапів відбору на літні Ігри Олімпіади в Ріо-де-Жанейро.

Український екіпаж у складі Тараса Міщука (Львівська область) та Дмитра Янчука (Хмельницька область ) у двомісному каное на дистанції  1 000 метрів вибороли золоті нагороди світового кубка. Час чемпіонів – 3. 29 хв. Українці залишили позаду себе суперників із Румунії та Чехії. Ще одна українська двійка в складі Дениса Коваленка (Одеська область) та Едуарда Шеметила (Полтавська область), які є основними конкурентами екіпажа Т. Міщук – Д. Янчук на участь в олімпійському турнірі-2016, посіла на цій дистанції 9 місце.

В каное – четвірці на дистанції  200 метрів екіпаж національної збірної команди України, до складу якого увійшов ще один львів’янин Віталій Вергелес - виборов срібні нагороди етапу Кубка світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: