За квітень на Львівській митниці оформили експортно-імпортних операцій на понад 6 мільярдів гривень

У квітні 2016 року у зоні діяльності Львівської митниці ДФС, суб'єктами господарської діяльності здійснено оформлення переміщених товарів через митний кордон України на суму близько 6,48 мільярдів гривень.

У квітні 2016 року у зоні діяльності Львівської митниці ДФС, суб'єктами господарської діяльності здійснено оформлення переміщених товарів через митний кордон України  на суму близько 6,48 мільярдів гривень.

З цієї кількості імпортовано товарів на суму близько 4,24 мільярди гривень, експортовано на суму близько 2,25 мільярди гривень, що складає відповідно 65% (імпорт) та 35% (експорт) загального обсягу зовнішнього товарообміну.

Імпорт товарів у зоні діяльності митниці у квітні здійснювався, в основному, з таких країн: Польща – 40,8%, Німеччина – 19,9%, Чехія – 3,9%. Серед основних імпортних товарів були: одяг (4,63% від загалу), проводи ізольовані (4,41% від загалу), шкіра із шкур ВРХ (4,36% від загалу).

Експорт товарів у вказаний період здійснювався, в основному, у такі країни: Польща (28,6%), Німеччина (15,6%), Чехія (8,9%). Серед основних експортних товарів були: проводи ізольовані (27,9 % від загалу), меблі для сидіння (10,1% від загалу), шкіра із шкур ВРХ (3,9% від загалу).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: