31 травня відбудеться VI планерне засідання Львівської облради

Сьогодні, 24 травня, відбулася президія Львівської обласної ради, на якій затвердили проведення шостого пленарного засідання третьої чергової сесії на 31 травня.

Окрім того, члени президії ознайомилися з переліком питань, які розглядатимуться на сесії. Відповідно заслухавши пропозиції голів постійних комісій було прийнято рішення винести на розгляд пленарного засідання більше 60 питань.

Також перед депутатським корпусом представили претендентів на зайняття посад директорів комунальних закладів обласної ради, яких обрали на відкритому конкурсі.

Зокрема, на посаду головного лікаря Львівської обласної дитячої лікарні «ОХМАТДИТ», директора «Телекомпанії «Львів ТБ», Львівського історичного музею та Львівського палацу мистецтв. Усі чотири кандидати на керівні посади у вівторок, 31 травня, виступлять зі своїми програмами розвитку комунальних закладів обласної ради перед обласними обранцями і відтак будуть рекомендовані на затвердження сесією обласної ради.

В свою чергу голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин запропонував, щоб усі претенденти попередньо зустрілися головами постійних комісій та фракціями ЛОР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: