Депутати Львівської облради кличуть на сесію керівництво управління поліції

На сесію Львівської обласної ради 31 травня хочуть запросити керівника управління Нацполіції Львівщини Дмитра Загарію та начальника Управління протидії злочинності у сфері економіки Руслана Галаза.

На сесію Львівської обласної ради 31 травня хочуть запросити керівника управління Нацполіції Львівщини Дмитра Загарію та начальника Управління протидії злочинності у сфері економіки Руслана Галаза.

Такі пропозиції пролунали від керівників депутатських фракцій під час засідання президії облради. Так, голова фракції «Батьківщина» Юрій Гудима запропонував заслухати під час сесії Дмитра Загарію щодо правомірності дій поліції під час сутичок біля пам’ятника Тудору у Львові 9 травня.  Своєю чергою голова фракції НРУ Богдан Гагалюк запропонував заслухати під час сесії начальника Управління протидії злочинності у сфері економіки Руслана Галаза.

«Ця людина працювала на посаді за часів  Януковича і працює зараз. Ми хочемо послухати про його звершення і результати роботи.  У нас є звернення від підприємців та людей, які працюють у бюджетній сфері щодо неправомірних дій та зловживань працівниками цієї структури», - розповів у коментарі Дивись. Info Богдан Гагалюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: