Львів'яни взяли «бронзу» на всесвітній олімпіаді з програмування

olimpiada-bronza

Українська студентська команда зі Львівського національного університету зайняла 11 місце і отримала бронзові медалі на всесвітній студентській олімпіаді з командного програмування ACM-ICPC.

Українська студентська команда зі Львівського національного університету зайняла 11 місце і отримала бронзові медалі на всесвітній студентській олімпіаді з командного програмування ACM-ICPC, про це пише Studway.

Команду представляли: Віталій Герасимов, Роман Білий і Тарас Савицький, під керівництвом тренера і колишнього багаторазового учасника та призера олімпіади Василя Білецького.

На цьому чемпіонаті студенти змагаються у вирішенні завдань з програмування на швидкість. Українська команда за відведений час зуміла вирішити 9 завдань.

Перше місце на чемпіонаті зайняла команда Санкт-Петербурзького державного університету, яку підтримував підприємець Віктор Шабуров (генеральний директор Looksery, компанії, яка в минулому році стала частиною Snapchat).

На другому місці – китайська команда з Шанхайського університету Джао Тонга, на третьому – команда з Гарварду.

«Золото», «срібло» і «бронза» розподіляються тут між декількома командами. Наприклад, команди, що зайняли з першого по четверте місце, – це все золоті медалісти.

Довідка:

ACM-ICPC – це всесвітня міжнародна студентська олімпіада з програмування, яка проводиться щороку. Цього року олімпіада проходила у Пхукеті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: