На Львівщині незаконно вирубили лісу на майже 2 мільйони гривень

На Львівщині, інженер по лісозаготівлі через службову недбалість допустила незаконну порубку лісу, завдавши державі збитків на суму 1,8 мільйона гривень.

На Львівщині, інженер по лісозаготівлі через службову недбалість допустила незаконну порубку лісу, завдавши державі збитків на суму 1,8 мільйона гривень.

Зловмисниці оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.367 (службова недбалість) КК України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років зі штрафом або без такого.

Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні правоохоронці встановили, що інженер, не виїжджаючи на місце лісозаготівлі та не здійснюючи контролю за роботою лісозаготівельної бригади, підписала акти прийому-здачі виконаних робіт по рубках головного користування у лісництві. При цьому заготівники лісу не мали відповідного лісорубного квитка для проведення робіт на цій ділянці.

Внаслідок таких дій інженера у лісгоспі було незаконно вирубано 316 кубічних метрів деревини. Сума збитків, завданих державі, становить 1,8 мільйона гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: