Новим виконавчим директором Transparency International Україна став Ярослав Юричишин

Юричшин

Правління Transparency International (TI) Україна на засіданні одноголосно обрало колишнього члена правління TI Ярослава Юрчишина новим виконавчим директором організації, зазначено в оприлюдненій у вівторок заяві організації.

«Ярослав Юрчишин має значний досвід адвокаційної й аналітичної роботи, тривалий час керував однією з наймасовіших скаутських організацій України і добре знає роботу на антикорупційному фронті», - заявив нинішній виконавчий директор TI Олексій Хмара.

В організації поінформували, що Ярослав Юрчишин став фіналістом в конкурсі на посаду виконавчого директора серед 170 учасників, а потім був одноголосно обраний членами правління строком на три роки.

Як повідомив Ярослав Юрчишин, перше завдання - як мінімум не знизити рівень ефективності та втілити підтриману Правлінням стратегію організації до 2018 року. Друге завдання - довести суспільству, що антикорупційна боротьба триває і дає результати. Окрім супроводу та допомоги новим антикорупційним інституціям, це завдання міститиме й боротьбу за притягнення до відповідальності символ української корупції - Віктора Януковича.

«Також активно залучимо всесвітню мережу ТІ, бо важливо проявляти активність за справами Януковича та інших представників його режиму не лише в Україні, а й в країнах, в яких вони відмивали й зберігали кошти», - додав Юрчишин.

Ярослав Юрчишин почне виконувати свої обов'язки з 1 липня

Довідка:

Транспе́ренсі Інтерне́шнл — міжнародна громадська організація по боротьбі з корупцією та дослідженні питань корупції у світі. Заснована 1993 року у Берліні колишнім директором Світового банку Пітером Айґеном.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: