У Росії українцям Карп’юку і Клиху загрожує по 22 роки в’язниці

Держобвинувачення РФ вимагає засудити громадян України Миколу Карп’юка до 22 років та шести місяців колонії суворого режиму, Станіслава Клиха – до 22 років. Про це обвинувачення заявило у вівторок, 24 травня, в суді.

Держобвинувачення РФ вимагає засудити громадян України Миколу Карп’юка до 22 років та шести місяців колонії суворого режиму, Станіслава Клиха – до 22 років. Про це обвинувачення заявило у вівторок, 24 травня, в суді, передає журналіст Антон Наумлюк.

Карп’юк відреагував на обвинувачення спокійно, подякувавши всім, хто його підтримує. Натомість Клих відреагував досить емоційно, зазначив журналіст.

Раніше, як написав Наумлюк, в суді почалося обговорення вердикту присяжних засідателів. Суддя повинен визначити кваліфікацію.

«Захист буде намагатися наполягати на знятті звинувачення у вбивстві російських військових за терміном давності і, як сказала адвокат Марина Дубровіна, «боротися за кожен рік для своїх підзахисних», - написав Наумлюк.

Як відомо, 19 травня, у столиці Чечні Грозному колегія присяжних визнала українців Миколу Карп’юка та Станіслава Клиха винними в злочинах під час Чеченської війни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: