На Львівщині провели тренінг як велосипедистам убезпечити себе на дорозі

13245273_138339856578694_5515976394301006911_n

Сьогодні, 25 травня, на Львівщині, в м. Пустомити для учнів школи №1, провели тренінг, щодо правил та заборон пересування на велосипеді, про це повідомляють організатори.

Місцева ГО «Твій простір» та ГО МЦ «Птах» у рамках проекту «Пустомити - місто можливостей та безпеки для велосипедистів» організувала лекцію на тему «Правила та заборони пересування на велосипеді» для учнів 8-9 класів Пустомитівської ЗОШ №1.

Тренінг провів представник - велоспільноти Львівщини, голова  Львівського осередку ГО «Інститут Суспільних Ініціатив»  Віктор Петров, який розповів про перешкоди, що трапляються на дорозі у велосипедистів, та як велосипедистам убезпечити себе на дорозі.

Як повідомив член ГО «Твій Простір» Любомир Серняк, тренінг був проведений для покращення дорожньої безпеки велосипедистів, адже не знаючи правил пересування на дорозі, велосипедист наражає на небезпеку не тільки себе але й інших учасників руху.

«За фінансової підтримки Карпатського фонду Україна та Карпатської надації Словаччина у рамках Програми "Дійсно разом 2.0", що фінансується Словацькою державною Програмою  допомоги  з розвитку– SlovakAid, ми розпочали реалізовувати проект "Пустомити – місто можливостей та безпеки для велосипедистів" у рамках якого буде вcтановлено ряд велопарковок у місті», - розповів Любомир Серняк.

Також він додав, що головна мета проекту, це розвиток велоруху серед жителів м. Пустомити, зокрема молоді. Також важливим аспектом є покращення обізнаності велосипедистів з правилами, що забезпечують безпеку руху велосипедів на дорозі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: