В Україні планують створити лабораторію з тестування на допінг спортсменів Східної Європи, – міністр

b9778bc070009b7b28c93ca123de3594

У Міністерстві молоді та спорту України у рамках антидопінгової конвенції планують створити лабораторію з тестування на допінг, до якої направлятимуть проби з усіх країн Східної Європи, заявив міністр молоді та спорту Ігор Жданов.

У Міністерстві молоді та спорту України у рамках антидопінгової конвенції планують створити лабораторію з тестування на допінг, до якої направлятимуть проби з усіх країн Східної Європи, заявив міністр молоді та спорту Ігор Жданов, передає Інтерфакс-Україна.

«Я розмовляв із сером Крейгом Ріді, це президент ВАДА (Всесвітнє антидопінгове агентство – ред.). Ми обговорили ситуацію в Україні, я йому розповів, що ми робимо. З 18 березня 2016 року ми в списку країн, які виконують вимоги ВАДА. 25-26 травня буде місія ВАДА в Україні на чолі із заступником сера Крейга Ріді, ми обговоримо подальші кроки щодо впровадження антидопінгової конвенції в Україні», - повідомив Ігор Жданов в ефірі телеканалу «112.Україна».

«Ми обговорили, що в Україні буде створено лабораторію, до якої направлятимуть проби з усіх країн Східної Європи, зокрема з Росії. Це принципова позиція ВАДА, і ми погоджуємо технічно-організаційні питання», - розповів міністр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: