Львівський перевізник хоче працевлаштовувати вимушених переселенців

Львівський перевізник запрошує на роботу водіїв та зацікавлений працевлаштувати переселенців з Криму та Сходу.

Підприємство-перевізник «Фіакр-Львів» активно шукає на роботу водіїв автобусів. Зокрема компанія зацікавлена у працевлаштуванні переселенців з Криму та сходу України, які мають відповідний професійний досвід. Як зазначають на підприємстві, на сьогодні у Львові водії категорії «Д» – у дефіциті.

«У нас відкрито вакансію для водіїв міських автобусів, тому запрошуємо на постійну роботу працівників, – прокоментував директор компанії «Фіакр-Львів» Степан Коцан. – У місті не вистачає водіїв категорії «Д». До слова, 40 наших водіїв доїжджає з району. Це проблема не лише окремого підприємства, але й всього Львова».

Також керівник підприємства зазначив, що зацікавлений у працевлаштуванні переселенців з Криму та Сходу.

«Багато фахівців своєї справи змушені були покинути роботу і домівки й переїхати. Як нам відомо, найважче знайти роботу переселенцям, які працювали у сфері перевезень. Свій досвід та професіоналізм вони могли б застосувати у нас», – зазначив Степан Коцан.

У переліку вимог до водіїв – досвід роботи не менше ніж три роки та наявність категорії «Д».

«Окрім досвіду роботи, доброзичливість та позитивне ставлення до людей – обов’язкові наші вимоги. Вітається відсутність шкідливих звичок. Ми хочемо подолати стереотипне уявлення про водія маршрутки, хочемо, щоб наші працівники були прикладом для інших і зараз над цим працюємо», – зауважив директор підприємства.

Усіх зацікавлених підприємство просить звертатися за адресою: м. Львів, вул. Федьковича, 34,б. Тел.: 238 24 09 – відділ кадрів; 0986067893 – приймальня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: