На «Арені-Львів» відбудуться автоперегони - Спринт Лев 2016

29 травня 2016 року на території Арена-Львів відбудеться змагання з автоперегонів Спринт Лев 2016 р. Це один із видовищних видів автомобільного спорту. Учасниками змагань будуть спортсмени з Вінниці, Івано-Франківська, Тернополя, Хмельницького, Києва, Одеси, Львова та інших міст України.

Організаторами заходу є ГО «Автомобільний клуб «Мотор Груп» і управління молоді, сім'ї та спорту Львівської міської ради.

«Ми раді, що завдяки спільним зусиллям Львівської міської ради та ГО «Мотор Груп» нам вдалось зорганізувати таке автомобільне дійство, як Автомобільний спринт у Львові. Ми запрошуємо всіх любителів автомобілів відвідати це дійство. Спринт це така авто спортивна дисципліна, яка дозволяє тренуватися, як професійним ралістам так і робити перші кроки молодим автоспортсменам», - Юрій Потюк, президент клубу.

«Я знаю, що в нашому місті є величезна кількість людей, які захоплюються автомобільним спортом. Але на жаль заходи такого типу не так часто відбуваються у Львові. Тому думаю, що всі, хто стане учасником змагань отримає неабияке задоволення, як і ті, хто буде спостерігати за ними», - Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Програма змагань:

Неділя

09.00:13.30 - Закінчення прийому заявок, реєстрація, передстартовий інструктаж, технічний та медичний контроль, тренувальні заїзди.

13.30:14.00 - Урочисте відкриття

14.00:19.00 - Залікові заїзди

19.00:20.00 - Нагородження переможців

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: