Поблизу Львова пройде фестиваль здорового відпочинку

27-29 травня у с. Березина (Миколаївського району, лише 50 км від Львова) на березі річки Дністер відбудеться Фестиваль "Небу-ХАЙ!" – захід повний креативу та вільний від алкоголю!

Головна ідея фестивалю – здоровий і активний відпочинок для всіх – від малих до великих. Організаторами заходу є ТСК «Манівці» і управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

«Перше, що зазвичай спадає на думку при слові «фестиваль» - це музика, розваги, і дуже часто, на жаль, велика кількість алкоголю. Ми прагнемо започаткувати тренд активного і здорового фестивалю – для людей, які люблять активні забави і музику, шукають цікаві розваги. Цим заходом ми прагнемо показати, що можна драйвово  відпочивати без додаткових проміле. Крім того, сюди без остраху можна приїжджати з дітьми – адже серед відвідувачів ви не зустрінете «аватарів», агресії та інцидентів»,- зазначив Тарас Білошицький, президент клубу, організатор заходу.

«Протягом трьох днів, в які відбуватиметься фестиваль, можна буде спробувати себе у нових видах спорту, адже програма повна майстер-класів та показових виступів – з стріт-воркауту, слеклайну, паркуру, ножового бою, змішаних єдиноборств. Тож дуже сподіваємось, що після Фестивалю нові осередки цих видів спорту з’являться не лише у Львові, а й у містечках і селах – і діти та молодь матимуть здорову альтернативу для проведення вільного часу», - відзначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

У програмі:

  • Чаювання з Любком Дерешем та Юрієм Журавлем
  • Велопробіг 45 км (Львів - с. Березина)
  • Перегони на саморобних човнах
  • Спортивний квест «Скарби Скарбека»:скелелазіння, сумо, пейнтбол, вільне падіння на аербег, каякінг – 25 спортивних елементів
  • Fire-show, паркур-фест, перегони на собачих упряжках, чемпіонат з кану поло, дуатлон, змагання з ножового бою, street workout та вільного бою
  • Концерт OtVinta!, Мері, Piano, Оратанія, Jory Kłoc, Carbon, Абу-Касимові Кпаці, Мій батько п’є та багато іншого.

Умови участі та подробиці за посиланням

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: