У Франції протестувальники запалили шини

У Франції учасники загальнонаціонального страйку проти урядової реформи ринку праці запалили 300 автомобільних шин

, пише Урінформ.

У Франції триває восьмий день загальнонаціонального страйку проти урядової реформи ринку праці, акції протесту проходять у багатьох провінційних містах та Парижі.

В Ам’єні учасники акції протесту запалили 300 автомобільних шин, чим налякали городян, повідомила у своєму Twitter місцева радіостанція France Bleu Picardie.

«Вражаюче видовище в Ам'єні. У рамках маніфестації CGT (одна з найбільших профспілок Франції – ред.) підпалила 300 автомобільних шин на вокзальній площі», - йдеться у повідомленні

Крім площі, страйкуючі запалили шини і на дорогах, чим спричинили великі затори. Поліція розпочала операцію з евакуації персоналу вокзалу та затримання організаторів підпалів.

Також у Парижі сталися сутички між поліцією і демонстрантами в масках, які залишили мирну маніфестацію та почали розбивати вітрини, вікна, трощити авто та банкомати. Близько 100 демонстрантів кидали скляні пляшки у поліцію, яка у відповідь застосувала сльозогінний газ. Організатори акцій протесту викладають відео та світлини страйку насвоїй сторінці у Twitter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: