У Львові створять атмосферу Франції

28 та 29 травня відбудеться концерт та театралізоване дійство під відкритим небом. Співачка Daria Kovtun приїде до Львова із програмою «Під небом Парижу».

 

Відомі французькі пісні і деякі українські французькою мовою звучатимуть у живому супроводі музикантів, серед яких зіркові гості: відомий український піаніст-віртуоз Євген Хмара та скрипаль, диригент державного естрадно-симфонічного оркестру - Святослав Кондратьєв.

«Подвір’я Львівської Обласної Адміністрації, звично приховане від стороннього ока, дуже затишне та атмосферне. Жодного разу тут не проходили публічні заходи. А для Львова перелік майданчиків, де можуть відбуватися великі заходи є доволі обмеженим, та ще менше їх для такого формату. Тому ми такі щасливі відкривати для Львова і його гостей цей новий простір» - коментує організатор події Катерина Басараб.

«Під небом Парижу» пропонує абсолютно новий формат і погляд на концерт, який відбувається під відкритим небом. Декорації, відсутність розмежування між артистами та аудиторією - все це дає можливість не просто бути глядачем, а стати частиною дії, відчути себе парижанкою і парижанином, або ж просто бути спостерігачем. А завдяки відомим і душевним французьким мелодіям - відчути справжню атмосферу Франції.

У подвір’ї будуть сидячі та стоячі місця і навіть можливість примоститись на газончику. Кожного гостя зустрінуть келихом вина. А для гурманів буде можливість скуштувати смаколики із автентичної французької кухні і спостерігати за дійством із філіжанкою запашної львівської кави.

Запрошуємо Вас на безпрецедентну для Львова подію - вечір із справжнім французьким шармом!

Квитки у продажу на сайті www.gastroli.ua

Режисер-постановник - сценарист, художній керівник і засновник театру akterstvo, актриса, президент локальної палати громадської організації JCI Stars Люся Пономаренко.

Чекаємо на гостей 28, 29 травня - Львів.

Подвір'я Львівської обласної державної адміністрації, вул.Винниченка 18.

Початок о 19:30

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: