У Саакашвілі прокоментували обшуки в ОДА

Заступник голови Одеської облдержадміністрації Соломія Бобровська прокоментувала ситуацію з обшуками, які розпочали близько 13.00 години у кабінетах 522-524 ОДА військовослужбовці у балаклавах.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Група військовослужбовців у балаклавах увірвалася в адмінбудівлю, заявивши "працює СБУ", і не представила воєнізованій охороні при вході в ОДА жодних документів. Проникли в три кабінети відділу протоколу і зараз утримують у приміщенні трьох держслужбовців. Спроби адвоката керівника благодійного фонду "На благо Одеси" Теймураза Нішніадзе - Сергія Лисенка - ознайомитися з документами представників слідчо-оперативної групи ГПУ та СБУ, як представляються ці люди, не увінчалася успіхом», - зазначила Бобровська.

За її словами, «довелося викликати поліцію, щоб з'ясувати, хто саме проводить слідчі дії в адмінбудівлі і на підставі яких документів. Принаймні посилання у деяких ЗМІ на те, що проводиться обшук у кабінеті помічника радника голови ОДА Михеїла Саакашвілі, не відповідають дійсності. Оскільки Нішніадзе не є держслужбовцем і не працює в ОДА, неочікуваний візит людей, що представилися правоохоронцями, викликає у нас подив».

Обшук у відділі протоколу ОДА триває. На жодні контакти з керівництвом адміністрації члени слідчо-оперативної групи не йдуть.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: