Уродженка Луганщини з нелегкою долею, навідала пацієнтів львівського військового шпиталю

3

Сьогодні, 26 травня, у Львові до пацієнтів Військового-медичного клінічного центру Західного Регіону приїхала уродженка Луганщини, волонтер Ангеліна Чендарова-Дешвар, повідмляє Регіональний медіа-центр МО України.

Пацієнти одного з відділень Військово-медичного клінічного центру Західного Регіону зустрілись із Ангеліною Чендаровою-Дешвар. 26-річна уродженка Луганщини зараз мешкає у Києві. В житті усього досягала самотужки. Дівчина – сирота та інвалід з дитинства. На руках має по три пальці та не має однієї ноги. Вроджена аномалія. Втім, не зважаючи вона здобула вищу освіту в одному з ВНЗ Харкова, має фах економіста. А відколи почалась АТО займається ще й волонтерством.

1

Зі слів волонтерки, основна мета її зустрічей: показати і пояснити, що відсутність кінцівки – не вирок. Це просто новий стан організму. Не зважаючи на те, що життя вже не буде таким, як колись, воно може бути повноцінним. І це привід спробувати себе реалізувати в новій якості. Хтось із скалічених війною хлопців пробує себе в музиці, науці..

«Свою роботу у госпіталях вважаю логічним продовженням цього проекту. Адже таких бійців досить багато. У Львові я вперше. До цього бувала у госпіталі в Києві. Вважаю за потрібне допомагати пораненим хлопцям. Особливо тим, хто пережив операції із ампутації кінцівок.  Адже звикла боротись сама і показую приклад іншим». – розповідає Ангеліна Чендарова-Дешвар.

2

Також вона додала, що надає поради хлопцям, як краще обрати протез, де замовити, які реальні ціни на штучні кінцівки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: