350 світлин живої історії. У Львові урочисто відкрили Фотовиставку «День-2015»

_MG_3522_1464351830

Сьогодні, 27 травня, у Національному університеті «Львівська політехніка» урочисто відкрили фотовиставку «День-2015» за участю головного редактора газети «День» у межах традиційного заходу «Дні Дня у Львові».

Сьогодні, 27 травня, у Національному університеті «Львівська політехніка» урочисто відкрили фотовиставку «День-2015» за участю головного редактора газети «День» у межах традиційного заходу «Дні Дня у Львові», повідомляють організатори.

Виставка, яку організували у рамках проведення у Львові 17-тих Днів газети, налічує 350 найкращих фотографій, зібраних зі всієї України.

За словами головного редактора газети «День» Лариси Івшини, їхні фотографії — справжній синтетичний жанр.

«Колись Ліна Костенко назвала ці фотороботи картинами. Ця виставка показує велике серце та надзвичайний героїзм українців у горнилі війни. Кожна з ілюстрацій має певну роль. Це також біографія наших величі, тріумфу і катастрофи. Хто уважно придивиться — побачить все».

Триватиме фотовиставка до 12 червня. Вхід вільний, окрім суботи та неділі.

Довідка:

«Дні «Дня» у Львові»  - щорічний традиційний проект, що відбувається за підтримки Національного університету «Львівська політехніка», Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської міської ради. Мешканці та гості міста зможуть взяти участь у пізнавальних дискусіях, представленні новинок із Бібліотеки газети та побачити найкращі світлини міжнародного фотоконкурсу «День»-2015 і, звичайно, поповнити домашню або бібліотеку рідної школи розумними виданнями та оформити передплату на свій «День».

фото прес-служба ЛОДА, прес-служба ЛМР

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: