Через електронний особистий кабінет львів’яни можуть отримати понад 50 адмінпослуг

DSC_3150

Більш ніж 50 електронних послуг, відкритий бюджет, понад 100 закупівель у системі ProZorro та 1,5 тисяч виданих карток мешканця – це головні досягненння Львова у межах Програми цифрового перетворення.

Більш ніж 50 електронних послуг, відкритий бюджет, понад 100 закупівель у системі ProZorro та 1,5 тисяч виданих карток мешканця – це головні досягнення Львова у межах Програми цифрового перетворення.

Про це повідомила  директор інновацій у Львові Яніка Мерило під час презентації Програми Надзвичайному і Повноважному послу США в Україні Джеффрі Пайєтту, інформує кореспондент ІА Дивись.info.

«Зараз електронний кабінет мешканця надає близько п’ятдесяти послуг онлайн, до кінця року ми плануємо розширити спектр до 144 послуг. Поки що авторизація до кабінету відбувається через bank-ID, у майбутньому ми хочемо ввести авторизацію через mobile-ID», - розповіла Яніка Мерило.

Вона нагалада, що у місті працює  онлайн-карта бюджету. На сайті міськради опублікувано 2 бюджетні карти, які відображають фактичні видатки бюджету розвитку 2015 року та планові – 2016-го. За їх допомогою можна побачити, що саме цьогоріч ремонтуватимуть чи модернізуватимуть на конкретній вулиці або у мікрорайоні. Наступним етапом буде підключення до карти медичних закладів, комунальних підприємств та шкіл. У планах – реалізація проекту «Бюджет участі», який дозволить мешканцям подавати пропозиції щодо розподілу міських коштів.

Серед інших «електронних» досягнень міста можливість переглядати засідання депутатських комісій в режимі онлайн та 150 точок безкоштовного Wi-Fi по місту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: