До Дня захисту дітей у львівських маршрутках покажуть, як вберегти малечу від опіків

У рамках українсько-американського проекту «Проти опіків» у львівських маршрутках проведуть інформаційну кампанію.

  

До Дня захисту дітей, 1 червня, у салонах автобусів розмістять наліпки з порадами для батьків, як вберегти дітей від опіків. Акцію організовують  підприємства-перевізники «Успіх БМ» та «Фіакр-Львів», - повідомляє прес-служба підприємства «Успіх БМ».
«Ми не лишаємося осторонь подібних проектів і тому вирішили у свій спосіб поширити інформацію, яка може врятувати дитині життя, – пояснив директор компанії-перевізника «Успіх БМ» Юрій Мельник. – У салонах автобусів ми розмістимо інфографіку про те, як у побуті захистити дітей від опіків. Маршрутками користується багато молоді та молодих батьків, тому така інформація буде для них корисною».
Як зазначають перевізники, долучитися до програми їм запропонували координатори проекту. За статистикою, понад 12 тисяч дітей в Україні щороку отримують опіки. 90% випадків – це опіки гарячою рідиною, які стаються у побутових умовах на кухні чи у ванній кімнаті.
Як розповіли керівники освітньої програми, найчастіше від опіків гарячою рідиною (кип’яток, молоко, кава, чай) страждають діти віком до п’яти років через незнання та неуважність батьків.
Довідка: українсько- американський освітній проект «Проти опіків» стартував в Україні в березні 2016 року. У Львівській області реалізується першим за ініціативи бостонського лікаря, професора Гарвардської медичної школи Геннадія Фузайлова. На Львівщині програма впроваджується за сприяння Департаменту охорони здоров’я ЛОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: