Вибори на Донбасі пройдуть лише за умов цілковитої безпеки

131313131313-13131313131313131313-2

Петро Порошенко пов'язує функції можливої міжнародної поліцейської місії ОБСЄ з наступними виборами. Глава держави розповів про функції міжнародної поліцейської місії ОБСЄ в разі її запровадження на Донбасі, передає інтерфакс.

Петро Порошенко пов'язує функції можливої міжнародної поліцейської місії ОБСЄ з наступними виборами. Глава держави  розповів про функції міжнародної поліцейської місії ОБСЄ в разі її запровадження на Донбасі, передає інтерфакс.

«Впровадження збройної міжнародної поліцейської місії ОБСЄ, яка для контролю стане на лінії зіткнення, візьме під охорону до виведення в Російську Федерацію склади зі зброєю і поставить на всіх пунктах пропуску свої постійні патрулі для того, щоб унеможливити прибуття нових підрозділів російських військ, постачання амуніції, озброєння, повернення бойовиків-найманців», - сказав він у суботу на заходах з нагоди Дня прикордонника України.

Петро Порошенко також зачепив питання проведення виборів на Донбасі за умови гарантування належних умов безпеки: «Тільки тоді, за українським законодавством, з міжнародними спостерігачами, за участю українських партій, кандидатів, з гарантуванням безпеки кожного, хто бере участь у кампанії і хто йде голосувати, з допуском українських засобів масової інформації ми проведемо вибори, які чітко відповідатимуть стандартам ОБСЄ. Нічого іншого не буде».

Також глава держави привітав ухвалене на саміті в Японії рішення «Великої сімки» продовжити санкції щодо РФ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: