Максу Барських не дозволили виступити у Львові

У Львові заблокували концерт Макса Барських. Протестувальники скандували співакові «Ганьба!» через те, що він виконує пісні російською мовою, пише Depo.ua.

У Львові заблокували концерт Макса Барських.  Протестувальники скандували співакові «Ганьба!» через те, що він виконує пісні російською мовою, пише Depo.ua.

Виступ мав розпочатися о 20:00. Однак у цей час біля Event-hall «КІНО» на проспекті Чорновола зібралися невідомі особи. Туди ж прибули кілька екіпажів патрульної поліції та охоронної фірми «Венбест».

За інформацією свідків, протестувальники скандують співакові «Ганьба!» через те, що він виконує пісні російською мовою. Свідки також повідомляють, що концерт досі не почався, адже глядачів не пустили в приміщення івент-холу.

Ще одне відео блокування оприлюднене на Youtube-каналі користувача з нікнеймом «Добрый человек». Автор відео обурююється тим, що прихильників співака не пускають на концерт.

Згодом фанати Макса Барських перекрили проспект Чорновола на знак протесту проти того, що їх не пустили на концерт. Через це на проспекті Чорновола від площі Різні до івент-холу «КІНО» утворився затор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: