«Самопоміч» вирішила накрутити рейтинги завдяки показу для дітей з особливими потребами

патй

Об'єднання «Самопоміч» вирішило накрутити рейтинги завдякуи Показу для дітей з особливими потребами. Так вважають деякі депутати міської ради та громадськійсть, пише Дивись.info.

Об'єднання «Самопоміч» вирішило накрутити рейтинги завдяки Показу для дітей з особливими потребами. Так вважають деякі депутати міської ради та громадськість, пише Дивись.info. 

Нагадаємо, більше тижня тому у Львові пройшов Показ мод для дітей з особливими потребами, організатором якого були ГО «Батьки Джерела» та кілька активістів. Захід привернув увагу громадськості та став своєрідним відкриттям та відкрив людям очі на проблеми особливих дітей і нашу роль у їхній соціалізації.

Після цього Об'єднання «Самопоміч» на своїй стоірнці у Facebook поширило пост «Особливий показ у Львові. Дозвілля для особливих діток. Поширюйте ідею молодої львівської дизайнерки – втілюйте у своїх містах! Посмішки на обличчях малечі цього варті!», який одразу ж викликав хвилю невдоволення у місцевості, адже до організаторів показу політична сила напряму не входила.

Безымянный

Саме ж відео з показу показли у програмі «Самопоміч. Пульс міста» за 21 травня:

відео: Програма «Самопоміч. Пульс міста» за 21 травня, youtube

Не довелося довго чекати і на реакцію депутатів ЛМР.

самонеміч

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: