Вогонь на сміттєзвалищі в Грибовичах ліквідовують 54 рятувальники

29 травня о 05:07 до Служби порятунку «101» від директора сміттєзвалища КМП «Збиранка» надійшло повідомлення про пожежу на території сміттєзвалища в селі Великі Грибовичі Жовківського району, передає DailyLviv.

29 травня о 05:07 до Служби порятунку «101» від директора сміттєзвалища КМП «Збиранка» надійшло повідомлення про пожежу на території сміттєзвалища в селі Великі Грибовичі Жовківського району, передає  DailyLviv.

У звязку з відсутністю поблизу сміттєзвалища вододжерел, для гасіння пожежі вогнеборцями прокладено магістральну лінію довжиною близько трьох кілометрів та організовано підвіз води водовозами із відстані п’ять кілометрів

У прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також опублікували фото з місця події й поінформували, що до ліквідації займання від ДСНС залучено 54 рятувальники та 11 одиниць спецтехніки, від КМП «Збиранка» – три бульдозери та чотири водовози Львівських комунальних підприємств. Станом на 16:00 ліквідація загоряння продовжується. Причини виникнення займання встановлюється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: