Акціонери «Фінанс Банку» прийняли рішення про ліквідацію фінустанови

Акціонери «Фінанс Банку» (Київ, раніше - ТММ-банк) на загальних зборах 30 травня прийняли рішення про ліквідацію фінустанови.

Акціонери «Фінанс Банку» (Київ, раніше - ТММ-банк) на загальних зборах 30 травня прийняли рішення про ліквідацію фінустанови, повідомили агентству «Інтерфакс-Україна» у банку в понеділок.

«30 травня прийнято рішення про ліквідацію «Фінанс Банку», – сказав представник банку.

Як повідомлялося, в листопаді 2015 року «Фінанс Банк» повідомив, що компанії Brown&Deer і Eco Food (Угорщина) збільшують свою участь у його статутному капіталі більше ніж до 50% і затвердили план реалізації нової бізнес-стратегії фінустанови.

За даними НБУ, на 30 березня 2016 року Рита Полтавська володіла 9,8964% акцій банку, Ігор Кюснаржов опосередковано через EKO Food Korlatolt Felelossegu Tarsasa - 9,5721%, Олексій Свергун, Михайло Коледин, Геннадій Гуляєв, Надія Копцева, Юлія Кушелевська, Володимир Вушко - з 9,57% кожен. Крім того, Каталіну Стояновичу через угорську Brown&Deer належало 9,57% акцій.

Згідно з даними Нацбанку України, на 1 квітня 2016 року за розміром загальних активів Фінанс Банк посідав 19-е місце (250,932 млн грн) у другій групі банків серед 109 банків країни.

Нагадаємо, 23 травня НБУ відніс «Банк Михайлівський» до категорії неплатоспроможних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: