Новим представником Президента у ВР стане Артур Герасимов

1d43419-gerasymov

Представником президента у Верховній Раді стане Артур Герасимов. Про це на сторінці у Фейсбук повідомила віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Представником Президента у Верховній Раді стане Артур Герасимов. Про це на сторінці у Фейсбук повідомила віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.

«Ми вітаємо рішення призначити представником Президента у Верховній Раді Артура Герасимова. Це саме та людина, з якою віце-прем'єра пов'язує довгий шлях відстоювання інтересів України та протистояння російській агресії на різних міжнародних, парламентських та громадських майданчиках», – йдеться у повідомленні.

За словами віце-прем'єр-міністра, Артур Герасимов – дієвий, ефективний, надзвичайно відповідальний керівник Парламентської делегації України в ПА ОБСЄ. Більше того, за його безпосередньої допомоги та участі вдавалося надавати безпосередню первинну інформацію про перебіг подій на сході України нашим друзям-партнерам в усіх ПА, де присутня Україна.

«Вірю, що його нове призначення додасть конструктиву та позитиву і в тристоронній діалог між парламентом, урядом та Президентом», – зазначається у повідомленні.

Підтвердив призначення Артура Герасимова й народний депутат, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«Вітають рішення Президента України Петра Порошенка призначити своїм представником у Верховній Раді, мого товариша, народного депутата Артура Герасимова. Упевнений, що це рішення, позитивно вплине на ефективність взаємодії між Адміністрацією Президента і Верховної Радою в справі законотворчості і Конституційної реформи», – наголосив Геращенко.

Довідка

Артур Володимирович Герасимов народився 23 серпня 1972 у селищі Решетилівка Полтавської області. Народний депутат України 8-го скликання. Голова Постійної делегації Верховної Ради України в Парламентській Асамблеї ОБСЄ. Голова підкомітету з питань оборонно-промислового комплексу та військово-технічного співробітництва Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони. Керівник групи з міжпарламентських зв’язків з Республікою Чилі. Заступник керівника групи з міжпарламентських зв’язків з Республікою Польща.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: