В Україні перевірять всі будинки для літніх людей, – віце-прем’єр-міністр

Розпочала роботу урядова комісія щодо встановлення обставин пожежі у селі Літочки Київської області.

Розпочала роботу урядова комісія щодо встановлення обставин пожежі у селі Літочки  Київської області. Урядову комісію очолює Віце-прем’єр-міністр — Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко. Про це повідомили у прес-службі Міністерства регіонального розвитку.

Комісія з розслідування вивчатиме причини трагедії у приватному будинку на Київщині, внаслідок якої загинули 17 осіб.

Серед першочергових завдань урядової комісії — проведення перевірок діяльності об’єктів, які надають подібні послуги в усіх регіонах України.

Через місяць урядова комісія має звітувати про результати своєї роботи.

Як повідомлялося раніше, у ніч 29 травня 2016 року у селі Літочки Броварського району Київської області сталася пожежа, внаслідок якої загинуло 17 осіб, й ще 5 шпиталізовані з опіками різного ступеню тяжкості. Того ж дня відбулося засідання оперативного штабу з вивчення обставин пожежі у складі Віце-прем’єр-міністра — Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка.

За попередньою інформацією пожежа сталася на території приватного будинку, де було організовано тимчасове проживання людей похилого віку. Створений і працює оперативний штаб на рівні Київської області для ліквідації наслідків трагедії та невідкладної допомоги постраждалим.

За дорученням Президента України голові Київської ОДА, у Київській області оголошений траур за жертвами пожежі, а також надано необхідну допомогу усім постраждалим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: