Інформація про віднайдення другого рятувальника на грибовицькому сміттєзвалищі виявилася хибною

13308172_1044255445655955_5269466608326062044_o
Рятувальники на Грибовицькому сміттєзвалищі / фото: прес-служба ДСНС у Львівській області

Головне управління ДСНУ Львівської області не підтвердило факт про знайдення другого рятувальника, який зник під час трагедії на грибовицькому сміттєзвалищі, повідомляє ЛІГА.net.

У Головному управлінні ДСНС Львівської області не підтвердили факт про віднайдення другого рятувальника, який зник під час трагедії на грибовицькому сміттєзвалищі, повідомляє ЛІГА.net.

Про те, що тіло другого рятувальника знайшли, повідомив Олександр Ганущин на сесії Львівської облради у вівторок. За його словами інформація надійшла від рятувальників, а підтвердила її Національна поліція Львівської області.

Натомість виявилося, що пошуки другого рятувальника ще тривають.

«Пошуковою операцією керує начальник ДСНС у Львівській області Сергій Дмитровський. Ми безпосередньо тут на місці. Знайшли ми одного нашого колегу. На даний момент у нас є тільки один рятувальник, якого ми знайшли», - доповів спікер ДСНС Віталій Туровцев.

Як писалося раніше, на вихідних сталася пожежа неподалік від Львова на грибовицькому сміттєзвалищі, внаслідок якої зійшла лавина сміття, під вагою якого опинилося чотири людини.

На даний момент одного зниклого знайшли, ще трьох шукають.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: