Порошенко виступає за розвиток вітчизняного авіапрому

мрія

Порошенко доручив вивчати світовий ринок авіації для розвитку для розвитку українського авіапрому як статегічної галузі української економіки, пише Інтерфакс-Україна.

Порошенко доручив вивчати світовий ринок авіації для розвитку українського авіапрому як статегічної галузі української економіки, пише Інтерфакс-Україна.

«Нарешті ми підписали нові контракти на постачання українських літаків до Саудівської Аравії, нарешті на зустрічі з президентом Азербайджану ми домовилися про те, що Азербайджан купує наші літаки "Антонов", нарешті й українська влада повернулася обличчям до нашого колективу, і Міноборони замовляє вперше за багато-багато років українські антоновські літаки. І повірте мені - це лише початок», - сказав Петро Порошенко.

Президент поставив завдання вивчити ситуацію на зарубіжних ринках для подальшого будівництва літаків, щоб розвивати вітчизняний авіапром, зокрема й добудови згаданих їм повітряних суден. Петро Порошенко також озвучив завдання - перетворити авіабудування на стратегічну галузь української економіки та вивести Україну в ключові гравці на світовому ринку цієї продукції.

Як повідомлялося раніше, Китай може допомогти Україні з фінансуванням літака-гіганта на кшталт «Мрії».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: