Хто загинув на грибовицькому сміттєзвалищі під час виконання своїх службових обов’язків

Виконуючи свій професійний обов’язок на полігоні в Грибовичах, загинули три співробітники ГУ ДСНС України у Львівській області.

Виконуючи свій професійний обов’язок на полігоні в Грибовичах, загинули три співробітники ГУ ДСНС України у Львівській області: 32-річний старший лейтенант служби цивільного захисту начальник караулу ДПРЧ-17 м. Жовква Андрій Вненкевич, 28-річний капітан служби цивільного захисту начальник ДПРП-48 м. Рава-Руська Юрій Рудий та 27-річний сержант служби цивільного захисту пожежний-рятувальник ДПРЧ-17 м. Жовква Богдан Юнко. Про це повідомили у ГУ ДСНС у Львівській області.

13342900_1044822562265910_5286636309771087113_n

Андрій Вненкевич велику частину свого життя присвятив пожежно-рятувальній справі. Закінчив Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, після цього продовжив свою службу у Львівському гарнізоні в 17-ій пожежній частині Жовкви. Андрій був невід’ємною складовою свого колективу, професіоналом своєї справи. У нього залишилася дружина і двоє синів – 7-ми і 8-ми років.

Юрій Рудий на службі зарекомендував себе як кваліфікований керівник, вірний товариш та хороший сім’янин. Він разом з дружиною виховували прекрасних доньок Магдалину та Дарину. Юрій був справжнім професіоналом високого ґатунку, довкола якого гуртувалися підлеглі, колеги та товариші. За службової діяльності (2005-2016) він пройшов шлях від курсанта до керівника пожежно-рятувального підрозділу. Завжди міг знайти добрі слова підтримки, дати вірну пораду.

Богдан Юнко пожежний-рятувальник ДПРЧ-17 Жовкви. На службі Богдан з 2010 року. Велику частину свого життя Богдан присвятив пожежно-рятувальній справі. При ліквідації пожеж, загорянь працював сміливо і рішуче, виявляючи розумну ініціативу. Користувався повагою в колективі. Разом з дружиною Іриною виховував доньку Анастасію. Богдан залишиться невід’ємною частиною Львівського гарнізону.

«Не дивлячись на те, що робота рятувальників пов’язана з ризиком, ніхто не готовий до втрати своїх рідних, колег та товаришів. В цей день ми всі втратили трьох побратимів, трьох товаришів, трьох справжніх професіоналів, котрі були віддані своїй справі. Схиляємо голови перед мужністю наших колег. Вічна пам'ять загиблим героям-рятувальникам!» – йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: