У Львові представники НАТО та Міноборони обговорюють реформу оборонної промисловості України

_MG_7399_1464775423
фото: прес-служба ЛОДА

Сьогодні, 1 червня, у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного розпочався триденний міжнародний семінар з питань реформування оборонно-промислового комплексу та взаємодії з органами виконавчої влади.

У заході беруть участь члени делегації Міжнародного секретаріату НАТО, представники підприємств Укроборонпрому, Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України, Національної академії сухопутних військ та обласної влади.

«Для Львівщини цей семінар є надзвичайно важливим, - наголосив перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський. - Таким чином маємо нагоду переконатися, що наша область є не лише місцем підприємницької діяльності, проведення наукових та творчих дискусій, а й центром ділової активності України та  Європи».

_MG_7421_1464775450

фото: прес-служба ЛОДА

Начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного генерал-лейтенант Павло Ткачук зауважив, що для участі у цьому форумі залучили як вітчизняних військових підприємців, так й іноземних представників.

«Це чудова нагода обмінятися досвідом, що стане рушієм розвитку оборонного комплексу як у плані створення нових видів озброєння та військової техніки, так і модернізації чинних зразків», - зазначив генерал-лейтенант Павло Ткачук.

«Сподіваємося, що рівень представництва іноземних країн та компаній з Європи та Америки на цьому форумі посприяє трансформації оборонної промисловості, а саме – реформуванню ОПК, що є надзвичайно актуальним на сьогодні», - резюмував заступник генерального директора Укроборонпрому із зовнішньоекономічної діяльності Денис Гурак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: