Громадськість зможе формувати Стратегію розвитку Львіщини-2020

На Львівщині сформували спеціальні робочі групи з розробки проекту Плану реалізації Стратегії розвитку Львівської області на період 2016-2018 років.

Саме вони розглядатимуть та відбиратимуть проектні ідеї, які подали представники громадськості, виконавчої влади та місцевого самоврядування для формування Стратегії Львіщини-2020.

Про це повідомив директор департаменту економічної політики Львівської облдержадміністрації Роман Филипів, пише прес-служба ЛОДА.

За словами Романа Филипіва, упродовж червня 2016 року запланували проведення низки засідань кожної робочої групи, які розглядатимуть та відбиратимуть проекти до Плану реалізації Стратегії.

Відповідні проекти подавали у департамент економічної політики ЛОДА представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування області, а також наукових кіл, підприємницьких структур, громадських організацій та інші.

Зазначимо, подані проектні ідеї розподілили стосовно стратегічних цілей. Із їх переліком можна сайті на сайті ЛОДА у розділі «Актуальна інформація» за посиланням «Стратегія розвитку Львівщини та План її реалізації».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: