Корея інвестуватиме у Львів

2016-04-13_Kyslytsia_Korea-big

Міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Корея в Україні Лі Янг-Гу, повідомляє ЛМР.

Міський голова розказав про потенціал міста за запросив корейський бізнес інвестувати у Львів.

«Для нас велика честь, що Ви сьогодні в нас в гостях. Ми маємо дуже гарне ставлення до Вашої країни, бо це розумна країна. Ви показали дуже хорошу динаміку і показуєте надалі. Для нас дуже важливо, щоб інвестиції з вашої країни завжди були в нашому місті, щоб ваші технології завжди були в нашому місті. Ми будемо робити все, що для цього потрібно, бо для нас важлива культура виробництва.
Ми будуємо великий Індустріальний парк, це голландська компанія CTP, і там за замовленням ваших компаній, можуть побудувати будь-якої конфігурації приміщення зі всіма підключеннями. Ми дуже зацікавлені, щоб корейське виробництво було у нас у Львові, щоб ми показували хороший приклад для всієї України.
Для нас дуже важливо вчитися і мати нові контакти і нові знайомства. Бо інвестиції і кошти не дають містам і країнам, а дають людям, якщо є довіра до цих людей і до тих справ, які вони роблять. Я б дуже хотів, щоб Україна була успішною країною, для цього потрібні хороші друзі, хороші інвестиції. Я прекрасно розумію, що сьогодні країна перебуває у складній ситуації, тому треба робити успіх там, де це можливо.
У Львові має дуже хорошу динамку індустрія туризму: це нові готелі, нам потрібні нові конференц-майданчики, виставкові комплекси. В цьому плані місто готове виступати партнером, щоб мінімізувати всі ризики.
Ми маємо дуже хорошу динаміку в розвитку ІТ, добре розвивається харчова промисловість.
Ми дали імпульс середньому машинобудуванню – ми виготовляємо у Львові трамваї, тролейбуси, електробуси, автобуси. Це все нове виробництво і можна думати про спільне підприємство, бо якщо ви щось хочете продавати в Європу, то найкращий варіант – робити це тут, разом з нами, з нашими спеціалістами, тоді ми будемо серйозними конкурентами на всіх ринках», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Лі Янг-Гу зазначив, що у Львові він вперше. «Львів дуже гарне місто. Я бачу багато напрямків для співпраці», - сказав Посол Республіки Корея в Україні Лі Янг-Гу.
Зокрема, є зацікавлення поглиблювати економічні зв’язки, реалізовувати проекти у сфері ІТ. Він також він зазначив, що Львів маловідомий для Кореї, але «ми його спробуємо зробити більш відомим», - запевнив Посол.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: