У Дрогобичі та Львові правоохоронці викрили наркоторговців

PM178image002

На Львівщині, у місті Дрогобичі правоохоронці викрили у мешканця п’ятдесят доз готової психотропної речовини «амфетамін», яку він мав намір розповсюджувати у розважальних закладах.

На Львівщині, у місті Дрогобичі правоохоронці викрили у мешканця п’ятдесят доз готової психотропної речовини «амфетамін», яку він мав намір розповсюджувати у розважальних закладах.

Про це повідомляє Відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

В повідомлення йдеться, що у Дрогобичі, в районі лісопосадки, правоохоронці викрили 23-річного місцевого мешканця. У нього виявлено та вилучено п’ятдесят доз готової психотропної речовини «амфетамін», прекурсорів для виготовлення ще п’ятисот доз наркотику та лабораторне обладнання призначене для виготовлення психотропних речовин.

Також у Львові, у під’їзді одного з будинків правоохоронці викрили 24-річного львів’янина, у якого виявлено та вилучено лабораторне обладнання, «амфетамін» у кількості ста доз та 300 грамів прекурсорів.

PM543image001

Як пояснив зловмисник, він виготовляв «амфетамін» для розповсюдження у розважальних закладах міста Львова.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ст.313 КК України щодо незаконних дій з обладнанням, призначеним для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Проводяться слідчі дії. Усе вилучене обладнання та речовини направлені на експертизу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: