У Львові відбудеться камерний концерт при свічках

8 червня, у Львові у межах XXXV-го Міжнародного фестивалю музичного мистецтв «Віртуози», мистецька спільнота Collegium Musicum презентує нову концертну програму за участю гобоїстки з Норвегії Марії Карпінець та камерного оркестру Collegium Musicum.

В рамках фестивалю мистецька спільнота Collegium Musicum презентує нову концертну програму за участю гобоїстки Марії Карпінець (Україна – Норвегія) та камерного оркестру. Музика при свічках.

Відбудеться концерт 8 червня 2016 р. о 19:00 у Львівській Обласній Філармонії
(Концертний зал ім. С. Людкевича) вул. Чайковського, 7, Львів .

Квитки: 50 – 180 гривень

Довідка:

Марія Карпінець народилась та розпочала музичне становлення у Львові. Згодом продовжила навчання в Норвегії. Активно концертує у Норвегії та Європі. Багато разів брала участь в оркестрових курсах з норвезьким національним молодіжним симфонічним оркестром (The Norwegian National Youth Orchestra). Брала участь у майстер-класах відомих гобоїстів (Юрді Мора, Давід Струнк, Йонна Стас, Жером Ґішар, Давід Вольтер, Сандро Кальдіні, Ґреґор Вітт та Крістоф Гартман).

Концертіно для гобою з оркестром Брено Блаута та Канцонетта Семюеля Барбера прозвучать у Львові вперше. Ця музика пронизана тонким мелодизмом. Їй притаманна прозорість музичної тканини та вишукана гармонічна мова. У поєднанні із творами Ріхарда Вагнера та Едварда Елгара програма концерту занурить слухача у світ пізнього романтизму.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: