У Стрию на вокзалі двоє чоловіків пограбували 20-річну студентку

У м. Стрий на території залізничного вокзалу, двоє невідомих чоловіків пограбували 20-річну студентку з Дрогобича.

У м. Стрий на території залізничного вокзалу, двоє невідомих чоловіків пограбували 20-річну студентку з Дрогобича.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП у Львівській області.

В повідомленні йдеться, що грабіжники виявилися двоє мешканців Закарпатської області, і їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років

Зі постраждалої, на станції вона чекала на  поїзд  до  Одеси. Раптом до неї підбігли двоє молодиків та вирвали з її рук жіночу сумочку, у якій знаходилися мобільний телефон, гроші, а також  документи.

«Правоохоронці розшукали одного з молодиків у Стрию. Це раніше судимий 18-річний мешканець Закарпатської області. Затримати  другого зловмисника – 21-річного,  раніше судимого  за розбійний напад,  нам допомогли колеги з  Закарпаття.», - розповів начальник Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

Правоохоронці вилучили у зловмисників викрадений телефон, вдалося розшукати також документи, які були у сумці. Як розповів один із зловмисників, все цінне з сумки вони забрали, а документи та саму сумку викинули. Викрадені речі будуть повернуті потерпілій.

Зловмисникам  повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 (грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Суд обрав для них міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: