За минулу добу бойовики 51 раз обстріляли позиції ЗСУ

Ситуація в зоні проведення АТО загострюється. За минулу добу бойовики 51 раз відкривали вогонь по позиціях українських підрозділів.

Ситуація в зоні проведення АТО загострюється. За минулу добу бойовики 51 раз відкривали вогонь по позиціях українських підрозділів.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

В повідомленні йдеться, що активізувалися диверсійно-розвідувальні групи терористів.

«Так близько 19.00 неподалік Мар'їнки та о 20.00 в районі Троїцького спостережні пости ЗСУ виявили ДРГ у складі 10 осіб, що мали за мету проникнути в наш тил. В результаті прийнятих оперативних заходів наміри бойовиків були зірвані, і вони відступили», - йдеться в повідомленні.

Посилилися обстріли на Маріупольському напрямку, де зафіксовано 35 випадків відкриття вогню. Під обстрілом бойовиків опинилися укріплення в районі Водяного, Гнутового, Талаківки і Широкиного. З зенітної установки ЗУ-23 бойовики обстріляли позиції ЗСУ в Новотроїцькому.

Також терористи неодноразово вели вогонь по українських позиціях в районі Авдіївки зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів, а також мінометів калібру 82 мм.

Зміцнення українських бійців біля Новоселівки Другої бойовики обстріляли в другій половині дня і випустили із заборонених 120 мм мінометів 23 міни.

Бойовики посилили свої дії в районі Світлодарської дуги, де позиції сил АТО потрапили під вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів і кулеметів великого калібру.

На Луганщині доба пройшла відносно спокійно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: