Бойовики понад 49 разів обстріляли позиції ЗСУ за минулу добу

Впродовж доби, що минула, бойовики проросійських бандформувань понад 49 разів обстріляли позиції ЗС України вздовж всієї лінії розмежування сторін, про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

В повідомленні йдеться, що протягом минулої доби бойовики проросійських бандформувань більше 49 раз обстріляли позиції ЗС України вздовж всієї лінії розмежування сторін. Тільки з учорашнього вечора до півночі зафіксовано понад 30 випадків застосування противником зброї проти українських захисників.

«На Донецькому напрямку бойовики застосували міномети калібру 120 мм по декількох опорних пунктів сил АТО в районі Пісків і Досвідченого. Згідно з повідомленням, протягом 2 годин, починаючи з 20.00, по силам АТО бойовики випустили 86 мін з мінометів калібром 82 мм та 10 великокаліберних мін», - йдеться в повідомленні.

Зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру і гранатометів незаконні збройні формування вели вогонь поблизу Авдіївки. Також, сили АТО поблизу шахти «Бутівка» бойовики обстріляли з 82 і 120 мм мінометів.

На Горлівсько-Светлодарской дузі неподалік Луганського, Зайцевого та Троїцького члени незаконних збройних формувань обстрілювали з великокаліберних кулеметів, озброєння БМП і 82 мм мінометів.

Також, як повідомляється, зросла активність НЗФ на Маріупольському напрямку, де зафіксовано 31 обстріл позицій сил АТО. Зокрема, поблизу Новотроїцького бойовики використовували міномети калібру 120 мм, а поблизу н. п. Павлопіль – 82 мм міномети. Також неподалік Березового і Гнутового позиції підрозділів АТО кілька разів були обстріляні зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів, а поблизу Широкиного, Славного і Тарамчука – з автоматичних гранатометів.

У Новозванівки в Луганській області сили АТО обстріляли зі стрілецької зброї і гранатометів, а поблизу Станиці Луганській – з автоматичного станкового гранатомета.

Згідно з повідомленням, силам АТО «кілька разів довелося відкривати у відповідь вогонь».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: