Куди здати відходи у Львові: онлайн-мапа пунктів прийому

Видання «Велика Епоха» для львів'ян розробило інтерактивну мапу «Куди здати відходи у Львові» ще минулого року, але ми нагадуємо як жителям організувати роздільний збір, яким небайдужа проблема відходів.

На мапі можна знайти точки прийому ламп, що містять ртуть, батарейок, макулатури, тканин і ганчір'я.

На мапі нанесено кілька «шарів», кожен з яких відповідає тому чи іншому виду відходів. Щоб переглянути пункти приймання відходів, наприклад, макулатури, поставте галочку навпроти підпису «Макулатура» (при цьому всі інші галочки з інших «шарів» повинні бути зняті). Щоб отримати більш точну інформацію про конкретний пункт приймання, натисніть на значок цього пункту на мапі.

Шар, позначений «будиночками», означає пункти приймання різних видів відходів в одному місці.

Додамо, що навіть одна батарейка, викинута в звичайне відро для сміття, здатна отруїти 400 літрів води або 20 кв.м ґрунту. Подібна ситуація і з неправильно утилізованим пластиком. Крім того, якщо ми не почнемо розділяти сміття, то в країні з року в рік будуть рости сміттєві звалища.

Зазначимо, що на сервісі можна вибрати мапу, де позначено пункти прийому різних видів відходів для таких міст: Львова, Києва, Харкова, Дніпропетровська, Одеси, Полтави.

На мапі у правому верхньому куті є кнопка перемикання міста — там можна вибрати будь-яке з цих міст.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: