Садовий буде розглядати петиції про свою відставку

Петиції про відставку міського голови Львова будуть розглядатися згідно чинного законодавства , коли наберуть необхідну кількість підписів. Про це у коментарі журналістам заявив міський голова Андрій Садовий. «Петиція буде розглядатися згідно чинного законодавства. На кожному пленарному засіданні можна розглядати питання відставки. Мене відправляють у відставку з першого дня, коли я прийшов на посаду. Це є таке моє життя, бо я не даю робити людям те, що вони хочуть. Згадайте Львів 10 років назад і сьогодні. Ми вже про це забули. Подивіться на бюджет розвитку з розрахунку на одну особу - він в 2,5 рази більший ніж в столиці і інших містах. Ви не маєте відповіді на це питання? Чи думаєте, що це випадковість» - заявив Андрій Садовий.

Петиції про відставку міського голови Львова будуть розглядатися згідно чинного законодавства , коли наберуть необхідну кількість підписів.

Про це у коментарі журналістам заявив міський голова Андрій Садовий, повідомляє ІА Дивись.info.

«Петиція буде розглядатися згідно чинного законодавства. На кожному пленарному засіданні  можна розглядати питання відставки. Мене відправляють у відставку з першого дня, коли я прийшов на посаду. Це є таке моє життя, бо я не даю робити людям те, що вони хочуть. Згадайте Львів 10 років назад і сьогодні. Ми вже про це забули. Подивіться на бюджет розвитку з розрахунку на одну особу - він в 2,5 рази більший  ніж в столиці і інших містах. Ви не маєте відповіді на це питання? Чи думаєте, що це випадковість» - заявив Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: