Євро-2016: Франція відмовила у візі хлопчику-фанату зі Львова

13268470_617112045109944_7399565198475665401_o

Французьке консульство відмовилося надати шенгенську візу українському футбольному фанату Володимиру Бобенчику, попри те, що він мав квитки на матчі Євро-2016 та сплачений авіапереліт.

Про рішення консульства повідомляється на фейсбук-сторінках футбольного фаната та його матері Мар’яни Бобенчик.

«"Дякую" консульству Франції!!! Мені відмовили у візі на Євро-2016, з поясненням - "ціль моєї поїздки не зрозуміла". Маючи квитки на всі матчі моєї збірної, квитки на літак туди-назад, бронь готелів та попередні шенгени у паспорті. Для Франції я не фанат», - йдеться у дописі.

В документах, які дав відповідь посольство, йдеться консул ухвалив рішення, що «інформація яка надана про цілі та умови можливого перебування, не виглядає переконливою».

8-річний Володя Бобенчик добре відомий у футбольних колах та є, імовірно, найвідомішим маленьким фанатом в Україні. Він, зокрема, часто бере участь у тренуваннях збірної та офіційних заходах, пов'язаних із нею.

Як пише видання «Європейська правда», за словами матері Володі Бабенчика, їм до Львова передали з посольства всі три паспорти без віз та окремо – листи про причини відмови. В них зазначений пункт про не доведену мету поїздки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: